الرجاء الأنتظار ..
جامعة القصيم
عمادة البحث العلمي
 
نظام الحصاد البحثي
الأعمال البحثية الحالية والتي لم تنشر أو تقبل للنشر في جامعة القصيم
فضلا مراعات التالي: يتم تحديث البيانات كل 10 ساعات ولذلك قد لا يظهر أي تعديل حدث في خلال تلك الفترة
شروط البحث: الأعمال البحثية الحالية والتي لم تنشر أو تقبل للنشر
  • أي معلومات إضافية لم تذكر في الاستمارة حسب الترتيب السابق

    • الأعمال البحثية الحالية والتي لم تنشر أو تقبل للنشر

      • د. عبدالله صالح مهدي عمار ا.د. سمير سالم ا.د. فريد بدر.

        تأثير اضافة مخلفات صناعة الالبان والصويا علي خواص عجائن الخبز

        القصيم.
        2010
      • M. Abd Elgadir1 and A. A. Al-Hassan1 and Md. Zaidul Islam Sarker.

        Shelf Life Extension of Various Types of Fish using Selected Modified Atmosphere Packaging (MAP) Methods, review

        Journal of Food Processing and Preservation.
        May 25 2015
      • M. Abd Elgadir, Jamilah Bakar and R. Abdul Rahman and D.M. Hashim.

        Employment of RSM as effective method for optimizing content of minced fish, sago starch and water influencing thermal and rheological properties of fish based product using keropok lekor as a model

        Hydrocolloids.
        May 20 2015
      • M. Abd Elgadir, Jamilah Bakar and R. Abdul Rahman and D.M. Hashim.

        Effect of sodium chloride and sucrose concentrations on thermal properties and cooking time estimation using keropok lekor as a model

        International Journal of Food Engineering.
        June 10 2015
      • M. Abd Elgadir, Jamilah Bakar and R. Abdul Rahman and D.M. Hashim.

        Transition Temperature of Fish Protein-Sago Starch Mixture in the Presence of Sodium Chloride and Sucrose using Differential Scanning Calorimetry

        International Journal of Food Properties.
        June 25 2015
      • Essam M. Hamad , Mohamed F. Hassan & Ihab S. Ashoush.

        Quality characteristics and antioxidant activity of stirred yoghurt fortified with Desert Truffle

        Egypt.
        2016
      • Mohamed Hassan, Mohamed Gad, Mohamed Abd el Razek.

        HACCP plan for production of Kishk - a traditional fermented food product

        لم يحدد بعد.
        2016
      • Mohamed Hassan, Mohamed Gad, Mohamed Abd el Razek.

        Effect of different raw materials on the quality characteristics of Egyptian Kishk (a fermented cereal-dairy mixture)

        لم يحدد بعد.
        2016
 
 
  عدد زيارات هذا الموقع 4977447
جميع الحقوق محفوظة لعمادة البحث العلمي بجامعة القصيم ©