الرجاء الأنتظار ..
جامعة القصيم
عمادة البحث العلمي
 
نظام الحصاد البحثي
الأعمال البحثية الحالية والتي لم تنشر أو تقبل للنشر في جامعة القصيم
فضلا مراعات التالي: يتم تحديث البيانات كل 10 ساعات ولذلك قد لا يظهر أي تعديل حدث في خلال تلك الفترة
شروط البحث: الأعمال البحثية الحالية والتي لم تنشر أو تقبل للنشر
  • أي معلومات إضافية لم تذكر في الاستمارة حسب الترتيب السابق

    • الأعمال البحثية الحالية والتي لم تنشر أو تقبل للنشر

      • د. عبدالله صالح مهدي عمار ا.د. سمير سالم ا.د. فريد بدر.

        تأثير اضافة مخلفات صناعة الالبان والصويا علي خواص عجائن الخبز

        القصيم.
        2010
      • M. Abd Elgadir, Jamilah Bakar and R. Abdul Rahman and D.M. Hashim.

        Employment of RSM as effective method for optimizing content of minced fish, sago starch and water influencing thermal and rheological properties of fish based product using keropok lekor as a model

        Hydrocolloids.
        May 20 2015
      • M. Abd Elgadir, Jamilah Bakar and R. Abdul Rahman and D.M. Hashim.

        Effect of sodium chloride and sucrose concentrations on thermal properties and cooking time estimation using keropok lekor as a model

        International Journal of Food Engineering.
        June 10 2015
      • M. Abd Elgadir, Jamilah Bakar and R. Abdul Rahman and D.M. Hashim.

        Transition Temperature of Fish Protein-Sago Starch Mixture in the Presence of Sodium Chloride and Sucrose using Differential Scanning Calorimetry

        International Journal of Food Properties.
        June 25 2015
      • M. Abd Elgadir.

        SHIGA TOXIN - PRODUCING ESCHERICHIA COLI (STEC) IN MEAT: SELECTED STUDIES, REVIEW

        International Journal of Science and Research.
        5/9 2017
      • K.M. El-Zahar, S.A.Al-Thawab and H.M.Mousa.

        Antioxidant efficacy of stirred yoghurt containing potato peels extract as natural antioxidant on hyperlipidemic and tissues in Rats

        Nutrition Research.
        2017
      • K.M. El-Zahar, S.H. Atwaa and M.F. Youniss.

        Production and evaluation of White soft cheese fortified with rice bran oil as functional dairy food

        Indian J. of Dairy Science.
        2017
      • S.Aly.

        Low fat dairy products between facts and fiction

        المجله لم تحدد بعد.
        10 2017
 
 
  عدد زيارات هذا الموقع 5760907
جميع الحقوق محفوظة لعمادة البحث العلمي بجامعة القصيم ©