الرجاء الأنتظار ..
جامعة القصيم
عمادة البحث العلمي
 
Research Come System
Referred Authored Books in the area of specialization in the Qaseem University
Please note that: the system updates the data every one hour, thus any update on the system during that period may not be included.
Search Conditions: Referred Authored Books in the area of specialization
  • Authored and Translated Books

    • Referred Authored Books in the area of specialization

      • محمد صالح محمد إسماعيل.

        تغذية المرضي

        دار الحسين للنشر / شبين الكوم / مصر رقم الإيداع 7546/1999.
        1999
      • محمد صالح محمد إسماعيل.

        التغذية والمناعة

        المركز العربي للتغذية بالبحرين، رقم الإيداع 2005/6-51-09-99901.
        2005
      • Mohamed Saleh Mohamed.

        الموسوعة العربية للغذاء والتغذية (فصل التغذية والمناعة )

        أكاديميا للنشر بيروت 2009.
        2009
      • د/ إبراهيم سعيد سالم & د / محمد فاروق الصادق.

        ترشيد الاستهلاك

        تم ايداع هذا المرجع بدار الكتب المصرية.
        يناير 2008 يتم تدريس هذا المرجع بقسم التغذية وعلوم الأطعمة بكلية الاقتصاد المنزلى - جامعة حلوان - جمهورية مصر العربية
      • Hassan M.Mousa.

        - Monensin poisoning in dromedary camels in - Monensin Diagnostic Manual 1

        Lilly, Research Laboratories, Greenfield, Indiana, U.S.A..
        يوليو 1996
      • حسن ميرغني موسي وعلي القرعاوي.

        مذكرات فورية في الكيمياء الحيوية Instant Notes : Biochemistry

        النشر العلمي والترجمة -جامعة القصيم.
        محرم 2008 ردمك 978-9960-9901-8-7
      • السيد عطية أحمد عبد الهادى - صلاح كامل السماحى - مجدى غانم عبد الفضيل.

        تكنولوجيــا التجفيــف والتعليــب

        مطابــع جامعة قناة السويس رقم إيداع دولي I.S.B.N. 977-5581-06-0 ، رقم إيداع بدار الكتب و الوثائق المصرية 8429/2000.
        2000 رقم إيداع دولي I.S.B.N. 977-5581-06-0 ، رقم إيداع بدار الكتب و الوثائق المصرية 8429/2000
      • السيد عطية أحمد عبد الهادى - صلاح كامل السماحى - مجدى غانم عبد الفضيل.

        نخيل التمر في مصر

        مطابع الدعم الإعلامي بالإسماعيلية - وزارة الزراعة.
        2001
      • السيد عطية أحمد عبد الهادى - صلاح كامل السماحى - رمضان أحمد عبد الغنى - حسن شحاتة.

        أساسيات الصناعات الغذائية

        مطبعة العشري بالقاهرة ، رقم الإيداع بدار الكتب و الوثائق المصرية 8251/2004.
        2004 رقم الإيداع بدار الكتب و الوثائق المصرية 8251/2004
      • السيد عطية أحمد عبد الهادى - صلاح كامل السماحى - على الخريبى - عادل أبو بكر - خالد يوسف.

        الموقف التنموي للتمور في جمهورية مصر العربية

        أكاديمية البحث العلمى - رقم الإيداع بدار الكتب والوثائق المصرية 10165/2004.
        2004 رقم الإيداع بدار الكتب والوثائق المصرية 10165/2004
      • السيد عطية أحمد عبد الهادى.

        الكيمياء الحيوية الزراعية العملى

        مطبعة الاحمد للنسخ وطباعة الماستر بالاسماعيلية.
        2005 كتاب تدريسى للفرقة الثانية - كلية الزراعة - جامعة قناة السويس
      • السيد عطية أحمد عبد الهادى - مجدى غانم عبد الفضيل.

        مدخل الى علم الغذاء

        مطابع جامعة قناة السويس.
        2009
      • السيد عطية أحمد عبد الهادى - صلاح كامل السماحى - رمضان أحمد عبد الغنى - تامر موسى.

        Cactus Pear Fruit : A Promising Fruit

        VDM publishing house Germany. printed in the USA , ISBN 978-3-639-13574-9.
        2008 ISBN 978-3-639-13574-9
      • السيد عطية أحمد عبد الهادى - صلاح كامل السماحى - يوسف جرجس - جينات محمود - آمال عبد الفتاح.

        Chemical and technological studies on production of some natural colours

        VDM verlag Dr .Muller Aktiengesellschaft and Co. KG. Dudweiter Landstr.99,66123 Saarbrucken, Germany.
        2010 Ph.D. thesis
      • • Ahmed A. Tayel.

        Plant derivatives as natural sanitizers for the control of fungal invasion. In: Joel M. McMann (Ed), “Potable Water and Sanitation”

        Nova Science Publishers, Inc., Hauppauge, NY, USA..
        2011 ISBN 978-1-61122-319-4. Pp. 243-254
      • • Ahmed A. Tayel, Mohammed F. Salem, Wael F. El-Tras.

        Natural derivatives as promising alternatives to chemical food preservatives: In: George E. Cohen and Carol M. Levin (Eds.), "Food Storage"

        Nova Science Publishers, Inc., Hauppauge, NY, USA..
        2011 ISBN: 978-1-61209-916-3
      • • Ahmed A. Tayel.

        Single Cell Protein from Wastes: Agro-industrial Byproducts Utilization by Genetically Manipulated Killer Yeast

        LAMBERT Academic Publishing (LAP) GmbH & Co. KG., Saarbrücken, Germany. ..
        2011 ISBN: 978-3-8465-3612-4
      • • El-Sabbagh S. M., Tayel A. A..

        Notes on Actinomycetes

        LAMBERT Academic Publishing (LAP) GmbH & Co. KG., Saarbrücken, Germany..
        2012 ISBN: 978-3-8465-4674-1
      • Barakat, H.; El-Desouky, A.; El-Mansy, H. and Aschour, F.

        Studies on some Bolti fish additives: Handling, Safety and Shelf-life

        Verlag Dr. Müller ISBN: 978363919165.
        2009 http://www.amazon.com/STUDIES-SOME-BOLTI-FISH-ADDITIVES/dp/363919165X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1283779423&sr=8-1
      • Barakat, H.; El-Mansy, H. and Stahl, U.

        Application for the antifungal protein from Aspergillus giganteus: Use with selected foodstuffs as regards to quality and safety

        (Verlag Dr. Müller (ISBN: 9783639271744.
        2010 http://www.amazon.com/APPLICATION-ANTIFUNGAL-PROTEIN-ASPERGILLUS-GIGANTEUS/dp/3639271742/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1283779505&sr=1-1
      • El-Harthy, H.; Abd El-Maksoud, H. and Barakat, H.

        Biochemical Studies In Experimental Leukemia In Rats: Leukemia induction, Chemotherapy and Evaluation

        (LAMBERT academic publishing (ISBN: 978-3-8465-2613-2.
        2011 http://www.amazon.de/Biochemical-Studies-Experimental-Leukaemia-Rats/dp/3846526134
      • Mohamed Taha.; Barakat, H. and Mahmoud Hassan.

        Hazards of Escherichia coli O157:H7 in food industry: Risk Characterization, Cross Contamination and Food Safety Problems

        (LAMBERT academic publishing (ISBN: 978-3-659-16167-4.
        2012 http://www.amazon.de/Hazards-Escherichia-coli-O157-Characterization/dp/3659161675
      • El-Lithy, T. and Barakat, H.

        Nanotechnology in Food Industry and its applications: Food Processing, Smart Packaging, Bio-film, Bio-nanotechnology, Nano-encapsulation and Nano-emulsion

        (LAMBERT academic publishing (ISBN: 978-3-659-36079-4.
        2013 https://www.lap-publishing.com/catalog/details//store/gb/book/978-3-659-36079-4/nanotechnology-in-food-industry-and-its-applications
      • Khalifa, I. and Barakat, H.

        Pumpkin fruit and its residues: Phytochemical components, Antimicrobial, Antioxidant, Anticancer ant Antimutagenic activity

        (LAMBERT academic publishing (ISBN: 978-3-659-44490-6.
        2013 https://www.lap-publishing.com/catalog/details//store/gb/book/978-3-659-44490-6/pumpkin-fruit-and-its-residues
      • Saliem, A., Khalifa, I. and Barakat, H.

        Revalorization of Food processing residues: I. Fruits residues

        (LAMBERT academic publishing (ISBN: 978-3-659-70664-6.
        2015 https://www.lap-publishing.com/catalog/details//store/gb/book/978-3-659-70664-6/revalorization-of-food-processing-residues
      • Khaled M. El-Zahar.

        "Processed Blue Cheese Spreads "Blue Cheese

        LAMBERT Academic Publishing GmbH & Co. KG Heinrich, Böcking, Saarbrücken, Germany.
        2011
      • Khaled El-Zahar and Hannan Shalaby.

        "Application of Probiotic Bacteria In Functional Foods" Effect of probiotic bacteria on the quality of Ras cheese

        LAMBERT Academic Publishing GmbH & Co. KG Heinrich, Böcking, Saarbrücken, Germany.
        2012
      • Khaled El-Zahar and Azza Abdel-Ghany.

        Immunoglobulin’s and antibodies of bovine and human colostrum’s

        LAMBERT Academic Publishing GmbH & Co. KG Heinrich, Böcking, Saarbrücken, Germany.
        2014
 
 
  عدد زيارات هذا الموقع 4983806
© All copyrights are Reserved for Scientific Research Deanship - Qassim University